Hidhet në erë një kompleks zyrash në SHBA

Më të fundit


Një person ka vdekur dhe 15 të tjerë janë plagosur pas një shpërthimi gazi në Karolinën e Veriut. Shpërthimi mendohet se është shkaktuar nga një kontraktues, i cili goditi gabimisht një tubacion të gazit ndërsa po vendoste një fibër optike ose po shikonte për rrjedhje të tij, situata është ende e paqartë për policinë.

Megjithatë tubi i gazit çoi në hedhjen në erë të një kompleksi ku ndodheshin një kompani ndërtimi, një kafene dhe një zyrë.


15 persona u plagosën, ku 6 prej të cilëve ndodhen në gjendje kritike për jetën. Është e paqartë se sa njerëz ndodheshin brenda ndërtesës, ndërsa zjarrfikëseve u janë dashur orë të tëra për të fikur flakët e mëdha.
Skip to toolbar