I arrestuar për terrorizëm, ish komando stërviste dy fëmijët e vegjël

Më të fundit


Erzen Uka, ish komando i ushtrisë, që u arrestua për shpërndarje të thirrjeve terroriste, postonte në Youtube video ku shihet duke mësuar dy djemtë e të tij të vegjël si të stërviteshin, ndërsa në një tjetër shpjegon se si t’i hiqni armën nga dora kundërshtarit.

Përmes këtyre veprimeve radikale dhe nxitjen e kryerjeve të veprimeve terroriste, 29 vjeçari është arrestuar pas dy viteve hetim me urdhër të Prokurorisë së Krimeve të Rënda.


Uka ishte i ndarë nga bashkëshortja pasi më herët është dënuar edhe për ushtrim dhune në familje, por kjo nuk e ka penguar atë të mbante dy djemtë e vegjël edhe pse gjykata i kishte dhënë kujdestarinë nënës së tyre.

Uka ka shërbyer me herët si komando në Irak dhe Afganistan gjatë 2011, ndërsa në rrjetet sociale prezantohej si Hamzah Uka.
Skip to toolbar