Ish-ministri i Drejtësisë, Nasip Naço paraqitet në SPAK

AKTUALITET


Ish-ministri i Drejtësisë, Nasip Naço, është paraqitur ditën e sotme në SPAK.

Naço aktualisht është deputet i Kuvendit të Shqipërisë dhe kryetar i Komisionit të Sigurisë Kombëtare.


Ende nuk dihen arsyet se përse Naço është paraqitur në SPAK, ndërkohë që priten më shumë detaje në orët në vijim.
Skip to toolbar