Jorgo Goro shfaq probleme shëndetësore, shtrohet në spitalin e burgut

AKTUALITET


Pas arrestimit për tjetërsim pronash në Himarë, Jorgo Goro ka shfaqur probleme shëndetësore dhe është shtruar në spitalin e burgut.

Goro mësohe se ka shfaqur probleme me funksionimin e zemrës dhe tensionin e lartë të gjakut.


Jorgo Goro gjatë ditës së sotme ka paraqitur dhe dorëheqjen si kryetar në detyrë në Bashkinë Himarë.
Skip to toolbar