Kosovë, banorët zgjohen dhe gjejnë makinat në gropë

KOSOVA


Banorët e Prishtinës kanë pasur një zgjim jo si gjithë të tjetër mëngjesin e të dielës. Shkak është bërë një zonë në ndërtim në të cilën është hapur një gropë e madhe për të hedhur themelet e objektit. Megjithatë për shkak të rrëshqitjeve të dherave, makinat e parkuara anës rrugës kanë përfunduar në këtë gropë.


Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Bedri Gjini” në Prishtinë, ndërsa qytetarët shprehen të shqetësuar pasi madhësia e gropës që shkon deri në 7 metra e gjatë dhe më shumë se një metër e gjerë. Gjithashtu probleme janë shfaqur edhe me rrjetin e ujësjellësit, ku ka pasur dëmtim të tij.