Kriza politike, Rama dhe diplomati amerikan në një mendje

Më të fundit


Pas takimit me zv. Ndihmës Sekretarin e Shtetit Amerikan Matthew Palmer, kryeministri Rama bëri dhe reagimin e parë për mediat me një status në “Twitter”.

Në takimin që zgjati më shumë se 90 minuta, duket se Rama dhe Palmer ishin të dakordësi të plotë mendimesh në lidhje me çështjet e rëndësishme të Shqipërisë, si kriza politike dhe integrimi i vendit.


“Marrëdhëniet e shkëlqyera bilaterale, integrimi europian i Shqipërisë, dialogu Kosovë-Serbi dhe situata politike në vend, në një bashkëbisedim të frytshëm që na gjeti në dakordësi të plotë me zv/Ndihmës Sekretarin e Shtetit, Mathew Palmer” – shkruan Rama.

Palmer ka mbërritur sot në Tiranë në lidhje me krizën politike në vend dhe pritet të takohet edhe me zyrtarë të tjerë të lartë të shtetit.
Skip to toolbar