Letrat publike të Ramës, Berisha: Vrer ndaj opozitës

POLITIKË


Ish kryeministri Berisha ka folur në lidhje me dy letrat publike që Kryeministri Rama ka dërguar për opozitën, duke i cilësuar si të pavlera dhe për t’i hedhur në kosh.

I ftuar në Opinion Berisha tha se në letra hidhet vetëm vrerë për opozitën dhe se Rama është i vetmi shqiptar në botë që nuk mban përgjegjësi për krizën e krijuar në vend.


“Së pari duhet të kemi parasysh se duke lexuar dy letrat e tij, ju gjeni se ai është i vetmi shqiptar sot mbi tokë në Shqipëri dhe në planet që nuk ndien asnjë përgjegjësi për krizën e krijuar. Që gjithçka e projekton e nxjerr tek kundërshtari, e para kjo njëherë. Asnjë njeri nuk mendon se ai nuk ka përgjegjësi. Unë kam besim se çdo njeri normal e ka të qartë se çfarë do të thotë futja e bandave në zgjedhje.

Të shkruash letër duke nxjerrë të gjithë vrerin tek Kundërshtari, të ftosh me vrer kësaj i thonë të ftoj duke vjellur vrer ndaj kundërshtarit. Ai aty i shpall luftë opozitarëve, ai kthehet në instinktin e hakmarrjes atërore. Nuk mundët kurrë një kryetar qeverie të thotë se është ogur i mirë shkatërrimi i këtij grupi. Çdo opozitar duhet ta ketë të qartë se kë ka përballë.”
Skip to toolbar