Lezhë, treni nxjerr nga shinat makinën

Më të fundit


Një ngjarje e rëndë për pak do ishte kthyer në një tragjedi në qytetin e Lezhës. Një makinë tip Hyndai ka tentuar të ecte në shinat e trenit por është përplasur nga ky i fundit. Fatmirësisht goditja ka qenë e lehtë dhe ka shkaktuar dëme materiale dhe jo në njerëz.

Treni pa prekur pjesën e përparme të makinës duke e nxjerr nga shinat, ndërsa persona që ndodheshin brenda kanë pësuar dëmtime të lehta.

Skip to toolbar