Lirimi i pengjeve, Netanyahu me tone të forta, rrit presionin ndaj Katarit: Unë tërhiqem nga asgjë

BOTA


Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu ka rritur presionin publik ndaj Katarit, duke kërkuar ndihmë në sigurimin e lirimit të pengjeve që ende mbahen nga Hamasi në Gaza.

I pyetur në lidhje me komentet e tij me dyer të mbyllura, një regjistrim audio i të cilit u zbulua në TV izraelit këtë javë, se ai po përmbahej nga falënderimi i Katarit për ndërmjetësimin e tij dhe e konsideroi atë “problematik”.


“Unë nuk tërhiqem nga asgjë”, ka deklaruar ai.
Skip to toolbar