“Mbështesim Ballkanin”, Michel: E ardhmja e fëmijëve në rajon do jetë e sigurt pranë BE

AKTUALITET


Presidenti i KiE-së, Charles Michel deklaroi nga Tirana, ku do të mbahet dhe samiti i BE-Ballkani Perëndimor se mbështesin rajonin.

Ai theksoi se e ardhmja e fëmijëve të rajonit do të jetë e sigurt, duke shtuar se reformat janë të nevojshme.


“Ky do të jetë një takim i rëndësishëm, simbolik. Hera e parë që ndajmë një samit të BE në një prej vendeve të Ballkanit. E ardhmja e fëmijëve tanë do jetë më e sigurt me Ballkanin Perëndimor pranë BE. Sot do të nënshkruajmë një marrëveshje për tarifat Roaming.”, tha ai.
Skip to toolbar