Messenger me probleme, bisedat e përdoruesve nuk mbyllen

BOTA


Përdoruesit e Messenger-it në Facebook po përjetojnë probleme pasi nuk janë në gjendje të mbyllin bisedat e tyre.

Problemet konstatohen kryesisht tek përdoruesi i aplikacionit në kompjuter dhe jo në celular, ndërkohë që shumica e raportimeve janë mbledhur nga shtete të ndryshme të botës.

Sipas raportimeve, ka edhe përdorues që nuk janë në gjendje të hyjnë në llogarinë e tyre. Kjo çështje e re teknike vjen vetëm një javë pasi me probleme të ngjashme u përballën sërish përdoruesit e kompjuterëve elektrikë.Skip to toolbar