Nis seanca, 3 deputetë të rinj betohen në Kuvend

Më të fundit


Pavarësisht se me vendim grupi, deputetët e opozitës kanë lëshuar mandatin e tyre të deputetit, çdo të enjte në Kuvend betohen deputetë të rinj nga radhët e LSI-së dhe PD-së.

Edhe seanca e sotme parlamentare ka nisur me betimin e 3 deputetëve të rinj që vijnë nga lista e PD-së.


Tre deputetët e rinj janë Korab Lita, nga lista e Tiranës, Arlind Çarçani në Korçë dhe Halil Jakimi në Dibër.

Me tre deputetët e rinj, numri i ligjvënësve në Kuvend shkon në 102.
Skip to toolbar