“Një pagë shpërblim për policët e protestës së 11 Majit”


Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu ka dhënë urdhër që të gjithë policët e protestës së 11 majit të marrin nga një pagë shpërblim.

“Drejtorit të departamentit për Krimet e Rënda, drejtorit të departamentit për sigurinë publike dhe drejtorit te personelit të Drejtorisë Tiranë. Të përgatisni listat për punonjësit e policisë që kanë qenë me shërbim në protestën e ditës së shtunë dhe të shpërblehen me një pagë.” – shkruhet në shkresë


Nga protesta e dhunshme e 11 majit mbetën të plagosur 15 efektivë policie.
Skip to toolbar