Një tjetër fëmijë i shtohet klanit Kardashian

Më të fundit


Kim Kardashian dhe Kanye West kanë mirëpritur fëmijën e tyre të katërt përmes një nëne surrogate. Ishte vetë Kim që dha njoftimin përmes një postimi në Twitter ku shkruante se “ai ishte perfekt dhe ngjasonte shumë më vajzën e vogël të çiftit Chicago”

Kim dhe Kanye kanë edhe tre fëmijë të tjerë së bashku vajza North, 5 vjeç, djali Saint, 3 vjeç dhe vajza Chicago, 15 muaj.


Nuk dihet ende emri që do t’i vendosin djalit të tyre të porsalindur, por kjo do të jetë një tjetër enigmë dhe parashikime për fansat e tyre në internet. Kim shquhet për t’u vendosur fëmijëve emra aspak të zakonshëm dhe me shumë mundësi edhe ky do të jetë i tillë.
Skip to toolbar