Nuk ishin të denjë për qytetarët, Rama heq 600 punonjës nga administrata

Më të fundit


Në takimin e përjavshëm me qytetarët që kanë gjetur zgjidhje nga portali “Shqipëria që duam”, kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur se janë pushuar nga puna 600 punonjës të administratës të cilët nuk ishin të denjë t’i shërbenin siç duhej qytetarëve.

“Janë 600 individ, nga punonjës deri tek drejtues që janë pushuar nga puna se nuk kanë qenë të denjë në shërbimin e qytetarëve. Edhe nga konstatimet tona në bazë të rezultateve të punës së matshme, nga raportet dhe ankesat, por edhe marrja e perceptimit të qytetarëve, ka një perceptim që ndjehet tek shërbimet publike. Miku i famshëm që ishte ilaç tradicional për problemet në shtet, sot ka jo vetëm pamjen, por edhe trajtën e qeverisë. Qeveria miku më i madh i çdo qytetari”, tha kreu i qeverisë. 


ERTV Live😊: shqiperiaqeduam.al🤝Mjafton një klik dhe gjen një mik😁#eGjithëVëmendjapërJu

Publiée par Edi Rama sur Mercredi 24 avril 2019Skip to toolbar