Nuk ka dhomë për çiftin Trump në “Buckingham Palace”

Më të fundit


E çuditshme mund të duket, por ja që është e vërtetë. Nuk do të përgatitet asnjë dhomë për çiftin presidencial Trump në pallatin mbretëror “Buckingham Palace”, krejt ndryshe nga vizitat e mëparshme të presidentëve Bush dhe Obama. Dhe arsyeja është se pjesa Lindore e pallatit po rikonstruktohet, ndërsa as që bëhet fjalë për një dhomë në pjesën Perëndimore.

Kështu zoti dhe zonja Trump do të qëndrojnë në rezidencën e SHBA në ambasadën e saj në Londër.


Daily Mail shkruan se kjo është një lëvizje e pazakontë për një vizitë zyrtare kaq prestigjioze, por gjithashtu citon burime që thonë se nuk fshihet asgjë tjetër përveç faktit se pallati po rikonstruktohet.
Skip to toolbar