Bëni një xhiro nga Kryeministria. Shikoni ç’bëhet atje

Më të fundit


Nëse ende nuk e keni parë se ç’po ndodh te Kryeministria, mos e humbni galerinë e fotove.

Nuk po flasim për rikonstruktim të saj, apo për ndonjë instalacion të ri që mund të ketë zgjedhur nga kreu i qeverisë, Edi Rama, por sot si asnjëherë tjetër është e rrethuar nga dhjetëra makina të bukura retro. Një rikthim pas në kohë, që të kujton Shqipërinë e vjetër, epokat historike…Brenda pak minutash ose orësh, aq sa mund të zgjasë ai qëndrim, të bën të ndihesh plotësisht banor i asaj periudhe.


Kjo nismë është ndërmarrë nga Blendi Gonxhja, Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimeve të Transportit Rrugor, në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë. “RETRO lindi për të jetëzuar një trashëgimi deri sot pa status dhe për të promovuar e ekspozuar sa më shumë mjete dhe kujtesë automotorizimi me interes historik, si dhe për të ofruar informacione, shërbime dhe lehtësira për këtë aktivitet pasionant me ndjeshmëri kaq të veçantë”, shkruhet në faqen zyrtare të Retro.
Skip to toolbar