Pas Asamblesë, Rama mbledh drejtuesit e qarqeve

Më të fundit


Kryeministri Edi Rama po zhvillon në selinë e Partisë Socialiste një takim me drejtuesit politikë të qarqeve, në kuadër të punës për rienergjizimin e strukturave.

Në takim pritet të bëhet një analizë e detajuar e punës në të gjitha qarqen në lidhje me procesin e anëtarësimeve të reja, hapjes së partisë dhe porosive të tjera të lëna nga kryesocialisti Rama.


Në Asamblenë Kombëtare që u mbajt të dielën e kaluar kryeministri Rama vendosi një prioritet të ri përsa u përket anëtarësimeve të reja, duke e çuar numrin në 50 mijë.

Më 12 maj e gjithë Partia Socialiste do të zgjedhë delegatët e kongresit që mbahet më 12 qershor, ndërsa tashmë ka nisur procesi për zgjedhjet e drejtuesve të organizatave socialiste në të gjithë vendin.
Skip to toolbar