Patozi: E vërteta e firmës së Lefter Kokës për BD

POLITIKË


Koordinatori i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi ka sqaruar njëherë e mirë firmën e hedhur nga deputeti Lefter Koka dhe paligjshmërinë për të cilat akuzohet nga PD.

Patozi tha se firmat e Lefter Kokës është për siguri pas asaj të Andi Përmeti duke dhënë mbështetjen e tij për krijimin e partisë Bindja Demokratike. Këtë mund ta bënte kushdo dhe një socialist ka thënë Patozi për Top Talk.


“E kam marrën zotin Koka, për siguri. Sepse e dija që gjuetia e shtrigave ndaj Bindjes Demokratike do të vazhdonte dhe do të përdorej si një argument për të rrëzuar pjesëmarrjen e saj në zgjedhje. E kam marrë për rezervë. E falenderoj që pranoi. Firma e zotit Koka për BD, nuk do të thotë se ai u bë me demokrat dhe unë u bëra i majtë. Ai vetëm ka dhënë një akses politik që kjo parti lejohet të garojë. Këtë mund ta bënte edhe një socialist e nuk do të kishte asgjë të keqe.” – tha Patozi
Skip to toolbar