Përcaktohet renditja e partive politike, ja si duket fleta e votimit

AKTUALITET


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar renditjen përfundimtare të gjitha partive politike dhe koalicionet për Këshillat Bashkiak për zgjedhjet e 30 qershor 2019.

KQZ vendosi të miratojë rezultatin e shortit duke përcaktuar numrin rendor që do të ketë çdo subjekt zgjedhor në fletën e votimit, ku Partia Socialiste renditet e 30 në listën.


Fleta e votimit hapet nga Fryma e Re Demokratike e Bamir Topit, ndërsa Partia Bindja Demokratike e Astrit Patozit është renditur e 36.

Ja si do të duket fleta e votimit:

KQZ vendosi të miratojë edhe sasinë e fletëve të votimit që do të prodhohen për çdo qendër votimi. Sasia e fletëve të votimit që do të prodhohet duke shtuar 2-përqindëshin mbi numrin e zgjedhësve, gjithsej është 3.606.815 fletë votimi.
Skip to toolbar