Po preke gjënë më të vogël do vritesh me snajper! Video nxjerr zbuluar Berishën

POLITIKË


Zëvendëskryeministri Erjon Braçe ka postuar një video ku shfaqet ish kryeministri Berisha duke folur për 21 Janarin e vitit 2011 ku mbetën të vrarë 4 protestues të opozitës së atëhershme. Me zë dhe me figurë Berisha në atë intervistë thotë se “po preke gjënë më të vogël do të goditen me snajpera”.

“Po preke gjënë më të vogël, do të jenë pesë snajperë, katër në të katërta anët dhe unë në atë dritare dhe në mënyrë absolute do të goditen vetëm po nuk e shpoi plumbi. Për zjarrvënësit unë do të bëjë atë që më takon me bërë. Jo Kryeministrinë, por një postë policie më të largët në Shqipëri po e prekën, në mënyrë absolute nuk do të kthehet në Tiranë i gjallë” deklaronte Berisha.


Siç shihet dhe nga video Berisha ka qenë në studion e Sokol Ballës në Real Story.

Kjo video hedh poshtë të gjithë akuzat e përcjella nga opozita sot kundër veprimeve të policisë përballë dhunës nga demonstruesit deri në përdorimin e bomba molotov.
Skip to toolbar