Prokuroria kërkon 18 vite burg për Balilin

Më të fundit


Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkoi sot  dënimin e tij me 18 vite burg, për Klement Balilin.

Por për shkak se ai ka kërkuar gjykim të shkurtuar, atij i ulet 1 e treta e dënimit ndaj dënimi përfundimtar është 12 vjet burg.


Klement Balili akuzohet për trafik narkotikësh në kuadër të grupit të strukturuar kriminal, fshehje të pasurisë dhe pastrim të parave.

Kelmend Balili jetoi për dy vite si i arratisur dhe më pas u vetëdorëzuar në polici ku kërkoi edhe gjykim të shkurtuar. Nga ana e tij Balili i ka hedhur poshtë të gjitha akuzat dhe ka deklaruar se është i pafajshëm.
Skip to toolbar