Vrau Drita Saliajn, të burgosurit nuk e pranojnë në burg

AKTUALITET


Pak ditë pas ngjarjes së rëndë, ku tre të rinj vranë në mënyrë makabre 50-vjeçaren Drita Saliaj në fshatin Gjerbës të Mallakastrës, një incident ka  ndodhur me një nga të akuzuarit për ngjarjen. Bëhet fjalë për 26-vjeçarin Ervis Zotaj, i cili është dërguar në paraburgim në qytetin e Fierit.

Mirëpo, të burgosurit e tjerë që ndodheshin në këtë institucion, kanë refuzuar të pranojnë Ervis Zotajn të vuajë dënimin në sektorin e tyre. Sipas Balkanweb, të burgosurit kanë ushtruar dhunë verbale ndaj Ervis Zotaj, pas krimit monstruoz ndaj 50-vjeçares Drita Saliaj.


Ngjarja e rëndë ndodhi në datën 5 janar në fshatin Gjerbës të Mallakastrës, ku Ervis Zotaj, nipi i burrit të viktimës dhe një tjetër preson, përdhunuan dhe vranë Drita Sliajn, trupin e të cilës e hodhën më pas në një rezervuar me ujë.
Skip to toolbar