PS fitoi në të tria bashkitë, si ndahen këshillat bashkiakë në Elbasan, Vorë e Kamzë

Më të fundit


Partia Socialiste fitoi në tri bashkitë e parë të dala nga votim elektronik, Elbasan, Vorë dhe Kamzë.

Bashkinë e Elbasanit e fitoi Gledian Llatja, bashkinë e Kamzë, Rakip Suli dhe atë të Vorës Blerim Shera.


KQZ ka publikuar edhe rezultat për këshillat bashkiakë në të tria bashkitë:

Këshilli Bashkiak i Elbasanit:

PS: 28 mandateabout:blank

“Bashke Fitojmë”: 13 mandate

Partia Demokratike: 7 mandate

PSD: 1 mandat

PDIU: 1 mandat

Partia e Gjelbër: 1 mandat

Këshilli Bashkiak i Kamzës:

PS: 20 mandate

“Bashkë Fitojmë”: 11 mandate

Partia Demokratike: 3 mandate

PSD: 2 mandate

Partia Agrare Ambientaliste: 1 mandat

Partia Republikane: 1 mandat

Aleanca Liberale e Djathte: 1 mandat

FRD: 1 mandat

Aleanca Demokristiane: 1 mandat

Këshilli Bashkiak i Vorës:

PS: 13 mandate

“Bashke fitojmë”: 4 mandate

Partia Agrare Ambientaliste: 2 mandate

Partia Republikane: 1 mandat

FRD: 1 mandat
Skip to toolbar