PS, gati për zgjedhje. Regjistron kërkesën në KQZ

Më të fundit


Partia Socialiste është e para parti parlamentare që ka kërkuar nga KQZ regjistrimin për zgjedhjet lokale.

Përmes një shkrese zyrtare, të firmosur dhe vulosur, sekretarja për koordinimin elektoral, Blerina Gjylameti, i është drejtuar KQZ për ta regjistruar PS si parti pjesëmarrëse në zgjedhjet lokale të 30 qershorit.


Afati për regjistrimit për në zgjedhjet e 30-qershorit është data 21 prill. Ndërkohë që ende nuk ka një qëndrim të qartë se çfarë do të bëjnë partitë opozitare, do të marrin ose jo pjesë në këto zgjedhje. Ajo që dihet është se deri tani nuk është regjistruar në KQZ asnjë nga partitë opozitare.
Skip to toolbar