Putin uron Presidentin e zgjedhur, Bajram Begaj

Më të fundit


Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka uruar Presidentin e sapozgjedhur të Shqipërisë, Bajram Begaj për detyrën e re.

“Presidenti i Federatës Ruse, Vladimir Putin, i ka përcjellë urime z.Bajram Begaj për zgjedhjen e tij në postin e Presidentit të Republikës së Shqipërisë dhe i uroi shëndet dhe suksese në detyrën e tij më të lartë shtetërore”, thuhet në postimin e ambasadës ruse në Tiranë.


 640 0 1654944840x62a4730f0d1c5screenshot 1 146



Skip to toolbar