Regjistrohet në GJKKO çështja ndaj Saimir Tahirit

AKTUALITET


Çështja në ngarkim ndaj ish-ministrit Saimir Tahiri dhe truprojave të tij është dërguar nga Gjykata e Lartë në Gjykatën e Posaçme të Apelit.

Njoftimi:


Pershendetje, nisur nga interesi juaj, ju bej me dije se ceshtja ne ngarkim te te pandehurve S.T. dhe J.Ç., eshte derguar nga Gjykata e Larte dhe eshte regjistruar prane Gjykates se Posacme te Apelit per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar me date 24.11.2021 me nr. 47 regjistri themeltar. Pune te mbare!