Riaktivizohet një tjetër vatër zjarri në Finiq, terren i vështirë për zjarrfikësit

AKTUALITET


Një tjetër vatër zjarri ka rifilluar këtë mbasdite sërish nga zona e Kakodhiqit, bashkia Finiq.

Ndërkohë që është vënë nën kontroll zjarri mbi Delvinë, ku janë djegur shumë drurë pyjorë.

Zona e Kakodhiqiz ku është riaktivizuar zjarri është shumë e vështirë pasi nuk ka rrugë për të shkuar mjetet zjarrfikëse.

Punonjës të sherbimit zjarrfikës nga Finiqi, Delvina dhe Saranda po operojnë me mjete rrethanore, më pompa uji në krahë për të shuar flakët./abcnews.alSkip to toolbar