“Shqipëria me axhendë të re, ofron edhe turizëm protestash”

Më të fundit


Në prag të çeljes së sezonit turistik, kryeministri Rama ishte i pranishëm në hapjen e aktivitetit turistik “Festat lokale 2019” në Ishull Lezhë, ku foli për rritjen e numrit të turistëve të huaj dhe angazhimin e qeverisë për të shtuar aktivitete kulturore për argëtimin e tyre.

Rama gjithashtu ironizoi edhe protestat e opozitës duke i klasifikuar edhe ato si pjesë e atraksionit turistik.


‘Ne mund të bëhemi një vend, që do mund të ofrojmë edhe turizëm protestash. Duke qenë se janë protesta me orar dhe stacione të përcaktuar dhe me të gjithë atë skenografinë e përgatitur për të argëtuar njerëzit përmes ekraneve, duke iu sugjeruar edhe vizitorëve të shohin edhe një protestë. me shumë mundësi turistët do të numërohen si protestues dhe do i rrisin numrin artificialisht.” – tha Rama
Skip to toolbar