Stadiumi i ri për Vlorën: Projekti belg zgjidhet fitues për kompleksin e ri sportiv

AKTUALITET


Studioja XDGA nga Belgjika u zgjodh fituese në konkursin ndërkombëtar për projektin e stadiumit të ri të Vlorës.

Sot prezantuan publikisht projektet e tyre para një jurie me përfaqësues nga bota e arkitekturës, urbanistikës bashkëkohore, 3 studio të arkitekturës bashkëkohore: FUKSAS (Itali), OPPENHEIM Arkitekturë (SHBA & Zvicër) dhe XDGA (Belgjikë).

Skip to toolbar