Trafikonin njerëz e drogë nga Italia drejt Anglisë, shkatërrohet banda me shqiptarë

Më të fundit


13 persona kanë rënë në pranga në Itali, mes tyre dhe shqiptarë që akuzohen për trafikim të paligjshëm të drogës dhe emigrantëve nga Italia drejt Anglisë.

Mediat italianë bëjnë të ditur se pjesa më e madhe e bandës së goditur nga policia ishin shqiptarë.


“Goditet organizata që drejtonte trafikun marihuanës nga Shqipëria në Romë. Një tjetër bandë, e lidhur me të parën, kishte krijuar një “urë” ndërmjet Italisë dhe Anglisë për të lejuar qytetarët shqiptarë të arrinin në mënyrë të paligjshme në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo është ajo që u zbulua nga karabinierët e Frascatit të cilët kërkon si masë paraprake, të lëshuar nga gjykatësi hetues i gjykatës së Romës, me kërkesë të Drejtorisë Rajonale Anti-Mafia, kundër 18 personave: 11 persona arrest në burg, dy në arrest shtëpie dhe pesë të tjerë me detyrim paraqitje në polici gjyqësore”, shkruan sky.it.
Skip to toolbar