Veliaj: Parku i Madh i Liqenit është më i ndriçuar se asnjëherë me llambat LED

AKTUALITET


Paralelisht me transforminin e ndriçimit të rrugëve në kryeqytet, Bashkia e Tiranës ka vendosur ndriçim LED edhe në Parkun e Liqenit Artificial. Të apasionuarit pas ecjen në natyrë dhe sporteve do të mund të shfrytëzojnë kurdoherë hapësirat e gjelbra të këtij parku. “MIRËMËNGJESI 😀
Nga një tjetër investim i realizuar me sukses. 👌🏻 Tashmë 📍 Parku i Madh i Liqenit 🌳🛝 është më i ndriçuar se asnjëherë me llambat LED 💡, të cilat ndihmojnë edhe në kursimin e energjisë. Bravo ekipi”, shkruan Veliaj.

Skip to toolbar