Vidhet gjatë natës subjekti në Shkozet

AKTUALITETNjë subjekt i shitjes me shumicë është vjedhur gjatë natës në Shkozet të Durrësit. Nga kasaforta janë marrë 1 deri në 1 milion lekë të reja.

Nga kamerat e sigurisë është vërejtur se autorët ishin re, njëri që ruante jashtë, tjetri brenda ambienteve, dhe ai që ka shkuar e ka marrë paratë tek kasaforta.


Ndërkohë roja i subjektit është arrestuar pasi akuzohet tashmë për shpërdorim detyre pasi gjatë vjedhjes ishte duke fjetur.