10 vite burg për Kelment Balilin

Më të fundit


Kelment Baliali dënohet me 10 vite burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda, për të katërta akuzat e ngritura nga prokuroria.

Dënimi i tij u caktuar nga gjykata me 15 vite burg, por për shkak të gjykimit të shkurtuar, u reduktua me 10 vite heqje lirie.


Ndaj Balilit u zhvillua një seancë e gjatë gjyqësore rreth 2 orë, ndërsa vetë i akuzuari nuk tha asnjë fjalë.

Balili akuzohet për trafik droge, pastrim parash, fshehje e pasurisë dhe pjesëmarrje në grup kriminal.
Skip to toolbar