15 Maji dita e familjes, Meta bën apel për kushte më të mira

POLITIKË


Në Ditën Ndërkombëtare të Familjes, Presidenti Ilir Meta ka postuar një mesazh në të cilin thekson nevojën për të bërë më shumë për të plotësuar kushte më të mira për familjet në Shqipëri.

“Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Familjes!


Një familje e lumtur, solide, në mirëqenie dhe paqe brenda saj, ka vlera të jashtëzakonshme për zhvillimin e begatinë e shoqërisë, atdheut e kombit tonë. E mbështes fuqimisht forcimin e rolit dhe vlerave të familjes, si dhe do vijoj të promovoj mbajtjen shëndoshë të saj. Vendi ka nevojë për më shumë familje të reja e të qëndrueshme, për më shumë fëmijë dhe kushte më të mira për mirërritjen dhe edukimin e tyre, për politika më konkrete sociale dhe ekonomike në këto drejtime. Falënderoj udhëheqësit e besimeve tona fetare për përpjekjet e tyre të vazhdueshme për të forcuar vlerat e familjes.

Zoti i bekoftë familjet tuaja!”, shkruan Presidenti.
Skip to toolbar