24 orë ujë në ditë, Bashkia nis punën në Bovillë

Më të fundit


Së shpejti duket se shtepitë e Tiranës do të furnizohen me ujë gjatë 24 orëve të ditës. Të paktën kështu premton kryebashkiaku Veliaj, i cili njofton nisjen e punimeve për dyfishimin e kapaciteteve të Bovillës.

 “Ky nuk është një instalacion arti. Me hapjen e motit, hapet sërish fronti i punës për dyfishimin e impiantit të ujit në Bovillë pas 30 vitesh nga investimi i parë kur Tirana kishte vetëm 250 mijë banorë! Kemi dyfishuar ujin në Tiranë këto 4 vjet, e çojmë në 24 orë/ditë me këtë investim”, shkruan Veliaj në Tëitter.


Paralelisht me investimet për burime të reja dhe për impiantin në Bovillë, Bashkia e Tiranës ka nisur një sërë investimesh të rëndësishme në këto katër vite dhe për përmirësimin e rrjetit të shpërndarjes, i cili për shkak të mungesës së vëmendjes dhe abuzimeve, ishte kthyer në një kulluese makaronash.
Skip to toolbar