Kush është Dhuarata, shqiptarja që kandidon në zgjedhjet në Gjermani

Më të fundit


Ajo quhet Dhurata Çaushaj dhe kandidon për postin e këshilltares bashkiake në Bashkinë e qytetit të Freiburg në Gjermani.  Pandeli Majko, ministri i Shtetit për Diasporën e ka postuar këtë lajm në faqen e tij në facebook. Majko bën me dije se Çaushaj veç angazhimit në Shkencat informatike është edhe aktiviste për të drejtat e grave dhe emigrantëve në komunitetin gjerman.

Kandidimi i Dhurata Çaushajt është bërë publike dhe nga partia Unabhängige Frauen Freiburg, apo ndryshe e njohur si partia e Grave të Pavarura në Freiburg.

Skip to toolbar