Bejko: Në PD nuk do të ketë kurrë vend për ata që janë shpallur “non grata”

Më të fundit


Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë e Tiranës, Roland Bejko u shpreh sot se kjo forcë politike udhët të utet në një proces riorganizimi dhe kushdo, përfshi edhe Bashën mund të harrojë për çdo lloj posti.

“Partia Demokratike duhet ti futet në një proces riorganizimi, kushdo mund të japë kontributin për këtë qellim. Kushdo mund të garojë për çfarë do lloj posti. Qoftë edhe Lulzim Basha i cili ka meritën dhe kontributin e tij për këtë parti. Në Partinë Demokratike nuk do ketë kurrë vend, vetëm për ata që janë “non grata””, u shpreh Bejko.


Sipas tij “Lulzim Basha nuk është non-grata, Lulzim Basha nuk është i akuzuar për bashkëpunim me krimin e organizuar dhe nuk është i akuzuar për pengimin e drejtësisë”.
Skip to toolbar