Bllokimi i zgjedhjeve, Lleshaj: As mos e mendoni

POLITIKË


Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka zhvilluar një takim me prefektët dhe drejtuesit e policisë lidhur me marrjen e masave për mbarëvajtjen e fushatës dhe procesit zgjedhor në vend. Gjatë fjalës së tij Lleshaj foli edhe për kërcënimet e opozitës se nuk do të lejojë që zgjedhjet të mbahen më 30 qershor dhe do të bllokojë kutitë e votimit. Ministri Lleshja tha se askush nuk ka të drejtë dhe as mos ta mendojë të shkel kushtetutën e këtij vendi.

“Zgjedhjet janë krye-institucioni i një vendi demokratik, që qëndrojnë mbi Parlamentin, mbi Qeverinë, mbi Presidentin, mbi Kryeministrin, mbi Ministrin, mbi Drejtorin, mbi Prefektin. Dita e zgjedhjeve dhe zgjedhjet si institucion janë mbi të gjithë këta dhe askush nuk mund të ketë të drejtë, as mundësi, as shans, që të mendojë apo të veprojë për të prekur sado pak qoftë integritetin e një procesi që është thelbi i demokracisë dhe Kushtetutës së këtij vendi.” – tha Lleshaj

Skip to toolbar