Covid-19 në institucionet e drejtësisë. Prokurorë e gjyqtarë rezultojnë pozitivë

AKTUALITET


Kreu i komanduar i gjykatës së Kurbinit Dedë Miri, rezulton të jetë prekur nga Covid-19. Burime për ‘Real story’ thanë se gjyqtari Miri ndodhet në gjendje të rëndë në një prej spitaleve Covid. Gjendja e tij shëndetësore rëndohet edhe për faktin se prej 15 vitesh gjyqtari Dedë Miri ka punuar në minierë.


Raste pozitive me Covid-19 janë shfaqur sakaq në disa institucione të drejtësisë. Mësohet se në SPAK janë konfirmuar 5 të infektuar me koronavirus, nga të cilët një gjyqtar, një prokuror, një financiare dhe një punonjës i zyrës së shtypit. Gjithashtu edhe në Prokurorinë e Tiranës, kanë rezultuar pozitiv me Covid-19, tre prokurorë.