Dënohet me 6 vite burg biznesmenia që shiste apartamentet disa herë

AKTUALITETGjykata e Tiranës dënon me 6 vite burg biznesmenen Vjollca Hoxholli me akuzën e mashtrimit me pasoja të rënda. Po për mashtrim u dënua edhe Dorjan Hata.

Më herët, prokuroria e Tiranës kishte kërkuar 6 vite burg për Vjollca Hoxholli, e cila është vënë në pranga në vitin 2018.


Ajo akuzohet se nën drejtimin e kompanisë së ndërtimit ‘Hoxholli Sh.P.K.”, shiste disa herë të njëjtin apartament dhe përfitonte paratë duke mashtruar qytetarë të ndryshëm.

Ajo u zbulua se kishte përfituar 318 mijë euro duke ushtruar veprimtarinë e mashtrimit.