Detaje nga ngjarja te zona e ish NSHRAK-ut, Dyshohet për atentat me lëndë plasëse i telekomanduar, makina shpërtheu mbi urë

AKTUALITET


Dyshohet se lënda plasëse iu vendos automjetit në pjesën e përparme të saj dhe është shkatërruar tashmë.


Ndër të tjera automjeti shëprtheu mbi urë dhe dyshohet se me nisjen e saj shpërthimi është telekomanduar.

Deri më tani mësohet se shoferi i automjetit është dërguar në spital dhe ka shenja jete. Nuk dihet për dëme të tjera në njerëz.