Dhomat e Tregtisë: Kriza po pengon investimet ndërkombëtare në Shqipëri

AKTUALITET


Në një deklaratë të paprecedente, Dhoma Amerikane e Tregtisë në Shqipëri, Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri dhe Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë, kanë ngritur alarmin se situata politike po dëmton jo vetëm sistemin ekonomik të vendit por dhe po rrezikon dhe pengimin e investimeve të mundshme ndërkombëtare.

Komuniteti i bizensit pjesë e këtyre dhomave të tregtisë, përmes deklaratës kërkon fuqishëm që të gjitha palët e përfshira të veprojnë me përgjegjësi dhe të bëjnë çdo përpjekje për t’i dhënë fund ngërçit politik në dobi të stabilitetit në vend.

Skip to toolbar