“Do luftojmë për 61 mandate në zgjedhjet lokale”

Më të fundit


Garën e kemi me veten, – thotë kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, por thekson se edhe nëse opozita vendos të marrë pjesë në zgjedhje, PS duhet të luftojë që të fitojë 61 mandate në Këshillin Bashkiak. Veliaj ka folur sot në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Tiranës ku ka premtuar se mandatin e ardhshëm do të punojnë më shumë për kryeqytetin.

“Nëse opozita vazhdon  të refuzojë të marrin pjesë apo të sjellë një alternativë për Tiranën përveçse të bllokojë projektet, ky është vendimi I tyre. Unë e kam thënë gjithmonë. Ne garën e kemi me veten tonë.  Çdo vit duhet të jemi më mirë se viti që ishim dhe në mandatin tjetër do të duhet të jemi më mirë se sa mandatin që lamë pas. Në mandatin e ardhshëm jam I bindur do të bëjmë punë akoma më të mira dhe do të mirëpresim në këtë këshill bashkiak edhe pothuajse po aq anëtarë të rinj që besojmë do t’i bëjnë nder këtij qyteti dhe punës që është nisur këtu. Siç e thashë ne do të luftojmë për çdo mandat për të 61 mandatet. Nuk ka rëndësi futen ata ose futen parti të tjera të vogla, për ne marrja seriozisht e fushatës është fillimisht respekt ndaj votuesve”, deklaroi Veliaj.


Ai premtoi se më e mira do të vijojë në katër vitet e ardhshme. “Ne të kemi edhe një listë rezervë ku duam të promovojmë dhe shumë nga të rinjtë dhe të rejat tanë për t’u siguruar që Tirana e ka një këshill bashkiak aktiv me një shumicë që na mundëson të marrim vendime të rëndësishme, të ecim shpejt dhe nëqoftëse mendoni se ecim më shpejt dhe transformuam Tiranën këto katër vite, ju garantoj më e mira është përpara”, shtoi Veliaj.

LIVE – fjala sot në mbledhjen e Këshillit Bashkiak.

Publiée par Erion Veliaj sur Vendredi 3 mai 2019Skip to toolbar