“Drejt përfundimit të plotë…”, Partizani publikon foto nga stadiumi i ri

AKTUALITET


Partizani synon që në fund të sezonit të ketë përfunduar edhe stadiumin e ri, që po ndërtohet në periferi të Tiranës. Të hënën, klubi i “kuq” publikoi informacion të përditësuar në lidhje me ecurinë e punimeve në “shtëpinë” e re të futbollit.

 
Punimet në Kompleksin Sportiv dhe stadiumit të FK Partizani vijojnë me ritme të larta. Aktualisht po realizohet porta e hyrjes qëndrore të kompleksit dhe stadiumit. Drejt përfundimit të plotë është sistemi qëndror i kullimit të ujrave të stadiumit dhe gjithë kompleksit sportiv.


Janë prodhuar elementët konstruktiv metalik, për mbulimin e Tribunës B (përballë), ndërkohë po përfundon mbulimi tërësisht i Tribunës qëndrore. Vazhdojnë punimet cilësore për infrastrukturën e brendshme të ambienteve të Tribunës qëndrore”, thuhet në njoftimin e klubit të kuq.
Skip to toolbar