Gazi lotsjellës ndërpret fjalën e Bashës

Më të fundit


Pas zhvendosjes së protestuesve tek Parlamenti duket se situata është tensionuar, pasi policia ka nisur hedhjen e kapsollave me gaz lotsjellës duke shpërndarë turmën e tyre.

Kanë mjaftuar 4 kapsolla me gaz lotsjellës që me mijëra protestues që ishin mbledhur aty të largoheshin.


Pas pastrimit disi të ajrit dhe largimit të gazit, protestuesit janë mbledhur sërish para parlamentit, ku bashkë më to ndodhej edhe kryetari i PD, Basha.

Mirëpo policia ka vendosur sërish të largojë protestuesit këtë herë edhe me përdorimin e ujit me presion. Gjatë kësaj kohë Basha ka tentuar të mbajë sërish një fjalë por duket se është ndërprerë nga hedhja e një kapsolle tjetër me gaz lotsjellës, që vijojnë të hidhen sa herë protestuesit përpiqen të mblidhen para parlamentit.
Skip to toolbar