Iu bllokuan nga prokuroria, zbardhen pasuritë prej 6 mln euro të të dënuarit në Itali

AKTUALITET


Zbardhen pasuritë e sekuestruara sot nga Prokuroria e Tiranës, që i përkasin Alban Xhepës, i cili rezulton i dënuar 3 herë në Itali në fushën e narkotikëve dhe për krime kundër personit.

Mes pasurive të sekuestruara janë makina luksoze, por dhe shumë pasuri si biznese, apo dhe sipërfaqe toke.


Sipas prokurorisë, nga ana e prokurorisë, i dyshuari kishte në administrim kompani të ndryshme dhe kryente veprimtarinë e pastrimit të produkteve të veprës penale.

➢ Sekuestrimin prane Drejtorise se Sherbimit te Transportit Rrugor te disa mjeteve në emër të tij dhe shtetasve të tjerë;

1. TR 8470 H Benz Mercedez ne emer te shtetasit Alban Xhepa.
2. AA 483 SU Range Rover e zeze
3. AA 296 RV Audi A7 e zeze
4. AA 264 OR Mercedes Benz
5. AA 377 IZ Mercedes Benz S500 e zeze
6. AA 988 SF Smart e kuqe
7. AA 845 XJ Jaguar E-Space
8. AA 300 KF Land Rover e zeze
9. AB 621 AD Benz-M S350 Bluetec
10. AA 394 XD Range Rover e zeze
➢ Sekuestrimin prane ASHK Tirane te pasurive te patundshme ne emrin e shtetasit Alban Xhepa dhe familjareve te tij si me poshte:
Alban Xhepa ka pasuri te cilat jane:
– Pasuria me Nr.125/23 Vol.8, Fq.2017 ne zonen kadastrale nr.3266 me indeks harte K-34-100-(27-
C) per pronen truall me siperfaqe 500m2 ne sauk, prone e regjistruar me date 02.04.2019.
– Shteasi Alban Xhepa ka ne pronesi dhe dy biznese te cilat i ka te rregjistruara ne nje NIPT
L92022003U me emer subjekti HEAT forma ligjore SHPK data e themelimit 20.08.2019.
Bar Restorant HEAT ne Palase
Resort & Residences.

Në emër të Bajram Xhepës rezultojne keto pasuri:
– Pasuria me Nr.451/10/1 Vol.8, Fq.99 ne zonen kadastrale nr.3321 me indeks harte K-34-100-(25-
B) per pronen truall me siperfaqe 300m2 ne Sharre Tirane, prone e rregjistruar me date 26.10.1995.
– Pasuria me Nr.85/52 Vol.11, Fq.48 ne zonen kadastrale nr.3321 me indeks harte K-34-100-(25-B)
per pronen truall me siperfaqe 200m2 ne Sharre Tirane, prone e rregjistruar me date 18.01.2005.

Ne emer te Lorenc Xhepes rezultojne keto pasuri:

Pasuria me Nr.6/532-G4 Vol.85, Fq.247 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 19m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e regjistruar me date 17.10.2019.
– Pasuria me Nr.6/532-G6 Vol.85, Fq.249 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 25.1m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e rregjistruar me date 17.10.2019.
– Pasuria me Nr.6/532-G1 Vol.85, Fq.244 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 44.34m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e rregjistruar me date 17.10.2019.
– Pasuria me Nr.6/532-G7 Vol.85, Fq.250 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 14.70m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e regjistruar me date 17.10.2019.
– Pasuria me Nr.6/532-G2 Vol.85, Fq.245 ne zonen kadastrale nr.8270 me indeks harte TR-T-9 per pronen ambient sherbimi dyqan me siperfaqe 19.41m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e rregjistruar me date 17.10.2019.
– Pasuria me Nr.6/332+1-1 Vol.45, Fq.156 ne zonen kadastrale nr.8260 me indeks harte TR-U-8 per pronen apartament me siperfaqe 127.27m2 ne Komuna e Parisit Tirane, prone e rregjistruar me date 28.12.2018 te cilen e ka ne bashkepronesi me një shtetase.
➢ Sekuestrimin prane QKB Tirane te bizneseve ne emrin e shtetasit Alban Xhepa dhe familjareve te tij
si:
– Biznesi me NIPT L92022003U me emer subjekti HEAT forma ligjore SHPK data e themelimit 20.08.2019.
– Bar Restorant HEAT ne Palase
– Biznesi me NIPT L61313042A
– Biznesi me NIPT M01913001A
➢ Sekuestrimin prane Bankave te nivelit te dyte te te gjitha llogarive bankare në emër të dy djemve dhe babait.
Skip to toolbar