Java Kulturore Ndërkombëtare, Veliaj: Ju pres në Sheshin “Skënderbej”, surpriza e stacione të reja

AKTUALITET


Tirana do të mikpresë ceremoninë zyrtare të hapjes së Javës Kulturore Ndërkombëtare.

Kryebashkiaku Erion Veliaj fton qytetarët që të bëhen pjesë e kësaj feste në 1 Maj, ora 20:00 në Sheshin “Skënderbej”.


“Javët Kulturore Ndërkombëtare nisin rrugëtimin e tyre të tretë në Shqipëri, plot me surpriza dhe stacione të reja. Qytetet shqiptare janë gati të mikpresin kulturat e të tjerëve, të cilat vijnë me dëshirën për të përçuar vlerat dhe traditat e tyre e për të nxitur shkëmbimin kulturor dhe frymëzuar inovacionin. Ejani të bëheni pjesë e Hapjes Zyrtare të JKN2024”, shkruan Veliaj.
Skip to toolbar