Krijohet partia “Bindja Demokratike”, kryetar është…

Më të fundit


Pas konfirmimit si kryetare e ‘grupit parlamentar demokratik’ në parlament, Rudina Hajdari do të krijojë edhe një parti të re. Sipas Top Channel partia do të quhet “Bindja Demokratike” dhe mendohet se në radhët e saj do të jenë edhe ish të larguarit nga Partia Demokratike e Shqipërisë.

Astrit Patozi mendohet të jetë në radhët e partisë, i cili ka shprehur hapur mbështetjen e tij për vendimin e Rudina Hajdarit për të qëndruar në parlament dhe për të marrë pjesë në zgjedhjet e 30 qershorit.


Pritet që partia të regjistrohet zyrtarisht ditën e martë.
Skip to toolbar