Krimet e Rënda nisin hetimin pasuror për 6 të arrestuarit nga grabitja e Rinasit

Më të fundit


Prokuroria e Krimeve të Rënda ka nisur hetimin pasuror për 6 personat e arrestuar për grabitjen e ndodhur në Rinas më 9 prill të këtij vitit.

Mësohet se hetimi pasuror ka nisur për Ragip Hajdinin, Renaldo Sulajn, Oltjan Veselin, Saimir Çelën, Elton Piklin dhe Alkond Bengasin.


Krimet e Rënda informojnë se të arrestuarit disponojnë disa llogari bankare, automjete dhe prona të paluajtshme. Ata i kanë paraqitur kërkesa bankave, hipotekës dhe Drejtorisë së Transportit Rrugor për origjinën e këtyre pasurive.

Për grabitjen e 6 milionë eurove në Rinas, ku mbeti i vrarë Admir Murataj janë arrestuar 6 persona dhe 2 të tjerë janë në kërkim.
Skip to toolbar